Welcome to our PINK SHOPPING HEAVEN

Let’s introduce! Musthaves by Eddy's is jouw nieuwe favoriete PINK boutique hartje centrum Eindhoven.

In maart 22 hebben wij onze Musthaves by Eddy’s boutique geopend, een aantal deuren naast de welbekende Eddy’s Brandstore in Eindhoven. Een pink store met on-trend dameskleding en accessoires, geïnspireerd op de laatste catwalk trends en most wanted items op social media. Op de socials nemen we al geruime tijd de feeds over met dagelijks nieuwe killer looks en een next-level aesthetic, dus de vraag naar een online shop was enorm. 

YOU ASK WE DELIVER: www.eddysmusthaves.nl IS NOW LIVE!

Onze Musthaves Girl kan altijd bij ons terecht voor on trend items, celebrity inspired looks, voor alledaagse musthaves maar ook voor show stopping outfits om de show te stelen op een feest! We've got it ALL, so we've got YOU!

Wij geloven dat stijl toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht je budget. Wij lanceren wekelijks nieuwe, betaalbare collecties die volgens de allerlaatste catwalk trends en de favoriete styles van de IT-girls van het moment zijn. Wij bieden onze Musthaves Girls alles wat een fashionista nodig heeft om haar eigen stijl en unieke looks te creëren. But above all willen wij onze klanten alle zelfvertrouwen geven to ROCK in life! Let’s do this girls!

 

Follow our journey on THE GRAM and TAG @eddysmusthaves in your looks to be featured!

 

musthaves by eddy's store